English English

Parion Akademik Bakış Dergisi
(e-ISSN: 2757-749X)

Hakkımızda

Parion Akademik Bakış Dergisi- Parion Academic Review Journal Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından çıkarılan açık erişimli, hakemli, yılda iki kere  Ocak ve Temmuz aylarında yayınlanan uluslararası bilimsel bir dergidir. Yayın hayatına 2021 yılında başlamıştır.  Dergiye yayınlanması için gönderilen bilimsel makaleler Türkçe veya İngilizce olmalıdır. Dergi esas olarak sosyal bilimler alanına hitap etmekte olup özel sayılarında diğer bilim alanlarına da hizmet sunabilmektedir. Derginin hedef kitlesi akademisyenler, araştırmacılar, profesyoneller, öğrenciler ve ilgili mesleki, akademik kurum ve kuruluşlardır. Dergimiz 23 Aralık 2022 tarihinden itibaren Dergipark'ta erişime açılmıştır.

SAHİBİ/Owner

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU

EDİTÖR / Editor

Doç. Dr. Nur DİLBAZ ALACAHAN (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi)